reklama
Miesto pre vašu tvorbu. Staňte sa súčasťou komunity
Pavel Baričák

Pavel Baričák

Bloger 
  • Počet článkov:  631
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Ľudia majú neuveriteľnú schopnosť pripísať všetko, čo bolo napísané autorovi, že to na vlastnej koži aj sám prežil. Prehliadajú schopnosť vnímania, pozorovania sveta a pretransformovania ho do viet s úmyslom pomôcť druhým. Ale na druhej strane sa mi dobre zaspáva s pomyslením, že ostatok sveta na mňa myslí. Cudzí ľudia o mne vedia všetko, teda aj to, čo neviem ani ja sám. Ďakujem im teda za ich všemocnú starostlivosť! Buďte všetci šťastní, prajem Vám to z celého môjho srdca. Hirax <a data-cke-saved-href="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=754643" href="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=754643">Anketa</a> od <a data-cke-saved-href="http://blueboard.cz/" href="http://blueboard.cz/">BlueBoard.cz</a> Zoznam autorových rubrík:  Vždy pripravený!Šlabikár šťastia 3.Šlabikár šťastia 1.Šlabikár šťastia 2.Vzťahy (Úvahy)Tak plače a smeje sa životZachráňte malého Paľka!Po stopách komediantaSárka Ráchel BaričákováSex (Úvahy)NEVERŠOVAČKY (Básne)PRÍBEH MUŽA (Básne a piesne)SEKUNDU PRED ZBLÁZNENÍM (RománKÝM NÁS LÁSKA NEROZDELÍ (RománRAZ AJ V PEKLE VYJDE SLNKO/RomČESKÁ REPUBLIKA (CESTOPIS)EGYPT (Cestopis)Ekvádor (Cestopis)ETIÓPIA (Cestopis)FRANCÚZSKO (Cestopis)INDIA (Cestopis)JORDÁNSKO (CESTOPIS)KOSTARIKA (Cestopis)Mexiko (Cestopis)Nový Zéland (Cestopis)PANAMA (Cestopis)POĽSKO (Cestopis)SLOVENSKO (Cestopis)THAJSKO (Cestopis)USA (Cestopis)VIETNAM (CESTOPIS)

reklama

ČESKÁ REPUBLIKA (CESTOPIS)

Upokojte sa na zvieratách

Pavel Baričák

Upokojte sa na zvieratách

Nestačilo vám, že včera naši hokejisti držali hokejky srdcom, no i tak prehrali? Rozčúlil vás dnes šéf, lebo manželka mu dnes ráno nedala a tak sa uzemnil cez vás? Na obed vám na tanier pristáli kosti či prihorená čudná hmota, len nie "jedlo"? Doobeda ste chceli milovanému (celá naplnená láskou) cez mobil zvestovať ako ho po návrate prekrásne orálne uspokojíte, len ste omylom vytočili svokru a vyrozprávali ste to jej? Firmy, ktoré vám pred rokom bezproblémovo platili, sa zrazu preklopili do chlievika "trvale platobne neschopné" a taktiež vaše nezaplatené faktúry oblizujú plafón? Slovenská politická situácia naberá pred voľbami na otáčkach a vy si pripadáte, že je to len na vás, takže musíte minimálne polovičke Slovenska vysvetliť prečo práve to vaše "najmenšie zlo" je najideálnejšie? Sopka farbí vzduch na čierno, lietadlá raz lietajú, raz oddychujú a vy máte strach, že dovolenka 2010 sa nekoná, takže vás pravdepodobne v septembri odvezú rovno do sanatória. Rok 2012 sa približuje rýchlejšie ako chrobák pod lupou, všetko začína byť čierne, proste apokalypsa ako stvorená. Ja som šiel do Prahy kuknúť zvieratká a verte mi, pomohli. Veď príroda je čistá energia...

  • 10. máj 2010
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 0x
  • 22
Trochu Prahy

Pavel Baričák

Trochu Prahy

Hmm, čo by som okrem fotiek? Ááá, toto sa mi páčilo: "Sluníčko nic neřeší, to tě jenom potěší. To aby ten náš život vezdejší byl veselejší." (Honza Volf - ten, co neumí hrát golf).

  • 2. máj 2010
  • Páči sa: 0x
  • Prečítané: 0x
  • 4
reklama
SkryťZatvoriť reklamu